Rotaract Club Leuven gaat voor een nieuw concept. Na meer dan 10 edities Smulfietstocht, kiezen we deze keer … niet de fiets, niet de auto, maar … gaan we te voet! Ook geen event overdag, maar ‘s avonds zal onze Rotaract Dropt! doorgaan.

Op zaterdagavond 30 maart verwelkomen wij jullie graag op de vertreklocatie. Gezien een dropping een mysterieuze zoektocht is, doorheen schemer & dronker en met de nodige stops, houden we graag de route en de vertreklocatie ook nog even “geheim”. 

Voorlopig kunnen we wel al aangeven dat het in de regio van Leuven zal plaatsvinden. Een 2tal weken voor de tocht ontvangen jullie alle details over onze mysterieuze dropping.

Inschrijven is mogelijk in groepjes van 4 tot 10 personen.

Uit veiligheidsoverwegingen laten we geen groepen van minder dan 4 personen toe. Zijn jullie met minder dan 4, dan zullen we jullie bij een andere groep plaatsen.

Wij vragen 20€ per persoon voor de route en de nodige culinaire behoeften, zowel voor, tijdens als na de tocht. We zorgen ervoor dat je genoeg energie hebt om de dropping te voltooien.

Inschrijven kan via het formulier op deze website.

Indien u nog verdere vragen heeft, kunnen jullie ons steeds contacteren op dropping@rotaractleuven.be