Rotaract

Rara? Wat is Rotaract?

Dit magische sleutelwoord is een samensmelting van ‘Rotary’ en ‘Action’ en het is gekend over de hele wereld. Rotaract is de jongere versie van Rotary, de grootste en meest productieve serviceclub ter wereld. Net als de Rotariërs zetten ook wij ons actief in voor de gemeenschap. Wij willen op onze eigen manier iets betekenen voor de samenleving.

Als één van de 6750 Rotaract Clubs verspreid over 146 landen, verenigt onze Leuvense club een groep dynamische jongeren tussen 18 en 35 jaar, studenten én jonge werkenden, die zich in Leuven en omstreken met volle overtuiging inzetten om hun eigen leven en dat van anderen meer kleur te geven. Het eerste gebeurt als vanzelf door het laatste, want door onze handen uit de mouwen te steken ten voordele van anderen, geven we ons eigen leven meer zin en we beleven er nog plezier aan ook!

Onder het internationale motto “Service above Self”, organiseren wij allerlei activiteiten waarbij we proberen om zoveel mogelijk geld in het laatje te brengen ten voordele van verschillende sociale projecten. In Leuven spitst ons werk zich enerzijds toe op onze jaarlijkse Kerstactie, de Paaseieren-verkoop en leuke evenementen zoals een fietstocht, een voetbaltoernooi of een dropping.  Alle sponsoring en inkomsten van onze evenementen komen ten goede aan tal van lokale sociale projecten


Onder het peterschap vanAls u graag onze sociale projecten steunt kan u een storting doen op volgend rekening nummer: BE12 3630 2440 0792